IT med omtanke

Care IT er som IT-partner bevidste om værdien ved et ærligt, åbent og konstruktivt samarbejde, vi vægter vort motto: it med omtanke højt i vores udførelse af opgaverne, dette afspejles også altid i vores løsninger, vi tilbyder altid optimale løsninger, baseret på vor viden gennem mange års arbejde med IT – ”godt nok” eller ”billigt” er ikke at finde i vores sortiment. Care IT beskæftiger sig primært med IT konsulentbistand og IT rådgivning.

Fordele ved at samarbejde med Care IT:

Professionel assistance og sparringspartner
Komplette løsninger
Tillidsfuldt samarbejde
Fordelagtige priser

Kunderne har vist os tillid gennem alle de år vi har drevet IT virksomhed, og ikke uden grund, mange af vores kunder har været os trofaste, nogle i mere end 10 år, og stadig flere kommer til.
Care IT servicerer virksomheder op til 200 ansatte. Virksomhederne er placeret rundt om i hele danmark, hvoraf størstedelen er placeret i jylland.

Care IT arbejder med udgangspunkt fra vore i kontorer Kolding og Århus, og servicerer primært, grundet vore speciale indenfor Apple Macintosh, virksomheder i den grafiske branche. Vort øvrige kundesegment er bredt fordelt på de øvrige brancher.

Care IT er garant for alle opgaver, os pålagt, bliver udført I samråd og efter aftale med kunden, skulle situationer opstå hvor Care IT’s kompetencer ikke er tilstrækkelige til at udføre opgaven, sørger Care IT for at indhente kompetence til opgavens udførelse, Care IT er samtidig garant for eksterne samarbejdspartneres kompetencer.